Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Luka Bulić trenutno vodi na ljestvici Tvoje lice zvuči poznato. Dovoljan razlog za intervju koji smo uspjeli dobiti u njegovom pretrpanom rasporedu.


Jedan od najsimpatičnijih sudionika ovog mega popularnog showa, svakako je Luka Bulić. Poznati voditelj, glazbenik, imitator i komičar savršeno se uklopio u format ovog uspješnog TV projekta koji bilježi izuzetne rezultate u cijelom svijetu. Hrvatska inačica ne odskače ni malo, čak je i jedna od najgledanijih. Kako i ne bi bila kada je Luka samo jedan u nizu odličnih zabavljača.

Vezani članci Ecija Ojdanić i Slavko Sobin - 2 Ton, kamera, akcija: Vodimo vas iza kamera najgledanijih projekata i otkrivamo kako nastaje TV čarolija! Maja Šuput Marko Grubnić objavio čestitku Maji Šuput: Tepa joj da će biti najbolja mama, a priznao je i što jedva čeka

Kako tvoja kći reagira kad te vidi na televizoru?
Budući da je sudjelovala u pripremama, sve pjesme koje izvodim u showu zna napamet pa svaki moj nastup potpomogne svojim pjevanjem i plesanjem ispred televizora. Svaki put kad voditelji izgovore Luka Bulić, počne skakati od sreće.

 

Kako se općenito snalaziš u ulozi oca?
To je uloga za koju sam rođen. Nema mi ništa ljepše od biti tata.

Gledaš li svoje snimke s Turbo Limach Showa i kako na to reagira tvoja kći?
Pokazao sam joj snimku, nije shvatila da sam to ja, ali je rekla da „taj dečko baš lijepo pjeva“.

Imaš li obožavateljice i kako se nosiš sa slavom koja je došla sa showom Tvoje lice zvuči poznato?
Događa se češće nego prije da mi priđu na ulici i žele se slikati sa mnom. Drago mi je kad vidim da ljudima na lice stavljamo osmijeh. On je jako rijetka roba na ovom tržištu.

Koja ti je tvoja transformacija bila najdraža i zašto?
Kemal Monteno. Drago mi je da sam imao priliku na taj se način pozdraviti s njim. Jako sam se veselio i Pavarottiju jer mi je to bio ogroman izazov.

Budući da si poznat i kao komičar, koliko je teško biti duhovit?
Nije lako. Tu nema prevare. Ne vidiš li osmijeh preko puta sebe, odmah znaš da nije dobro. Ali ako se ljudi iskreno nasmiju, nema ljepšeg osjećaja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook