Lijep, šarmantan, mlad. Lujo Kunčević talent je naslijedio od svojih poznatih roditelja. Otkrio nam je sve o svojoj prvoj većoj ulozi, ali i privatnom životu!


'Zlatni dvori' ove jeseni krenut će s prikazivanjem na Novoj TV, a sjajnoj glumačkoj ekipi pridružio se i zgodni, mladi glumac Lujo Kunčević. Rođenjem je Kunčević naslijedio talent - sin je redatelja Ivice Kunčevića i glumice Biserke Ipše, a upravo zbog nje je, kaže, neko vrijeme izbjegavao glumu.

Vezani članci Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Smijeh, suze, pravi spektakl: Koji vas je par osvojio u prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''? Ena Friedrich (Foto: Instagram) Njezin Instagram vrvi seksi fotografijama: Ovo je Playboyeva zečica koja će podignuti prašinu u novom showu

'Izbjegavao sam baviti se glumom upravo zbog mame, ali kako sam počeo raditi kao biljeter u kazalištu, stvorila se velika ljubav prema teatru. Odlučio sam da to zaista želim, upisao sam Akademiju, i sad sam gotov s četvrtom godinom', priča lijepi Lujo za Dnevnik.hr.

U seriji 'Zlatni dvori' utjelovit će Jana Weltruskyja, prijatelja glavnog lika Petra, s kojim ima i produkcijsku kuću. 'On je prije svega šarmer, ali mislim da u načelu nije zao. U nekim elementima mogu se poistovjetiti s njime, u nekima ne, ali upravo to je čar glume', dodaje Kunčević. To mu je, kaže, prva veća uloga. 'Veseli me, ekipa je super, ne mogu se požaliti.

Izvrsna je produkcija, super su kolege, jako su susretljivi. Na setu je sjajna atmosfera', kaže glumac.

Iako svojim izgledom i šarmom ima veliki zavodnički potencijal, morat ćemo vas razočarati! Lujo je u sretnoj vezi već dvije godine. Šarmantna Dubrovkinja zarobila je njegovo srce prije dvije godine. 'Imam curu, usretnoj sam vezi dvije godine. Bili smo godinu dana u vezi na daljinu i bilo je teško. No, sada je stigla u Zagreb, sada uživamo u blagodatima blizine', otkriva nam Kunčević. Upravo s njom će, dodaje, uživati u ljetnim radostima.