Louise Delage manekenka je i blogerica koja je u kratkom roku privukla 50 tisuća ljudi.


Louise Delage 25-godišnja je manekenka i lifestyle blogerica koja je u kratkom roku privukla 50 tisuća pratitelja. Instagram profil lijepe djevojke pojavio se u kolovozu, a predstavljala se na tipičan način. U shopingu, na izletu, tijekom izlaska s prijateljicama.

Ubrzo su se mnogi navikli na njen savršen Instagram život. Nakon dva mjeseca, istina je isplivala pa je otkriveno da je Louise sve prevarila. Naime, Louise nije prava osoba, već djevojka koju je unajmila pariška agencija BETC kako bi mladim ljudima poslala jasnu poruku o jednom velikom problemu - ovisnosti o alkoholu. Kad bolje pogledate fotografije, jasno vam je da je svakoj nešto zajedničko.

Pročitajte i priču o najseksi hrvatskoj manekenki koju je iznenadila ljubav s nogometašem.

Tijekom dana i mjeseci Louise je u ruci svaki put držala alkoholno piće. Vino, šampanjac i vino... Louise je zapravo pila kao smuk, prikazujući uz to svoj super lifestyle. Objavljen je i video na YouTubeu, a u njemu je sve objašnjeno. Šokantno je što nitko nije niti pomislio da Louise ima problem. Cilj projekta je bio da javnost uvidi koliko je lako 'lajkati' nečiju ovisnost, a da toga nismo ni svjesni.

 

Quand je pose en soirée

A photo posted by Louise Delage (@louise.delage) on