S kim povezuju Borana?

Ljubavni život ovaj markantni Turčin ne može sakriti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maneken koji je kao glumac osvojio srca mogih žena, zaludio je i Hrvatice. No, s kim je trenutno u vezi?

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Igra s najmlađima Aga ljubitelj djece i životinja!

Kako raste popularnost serije 'Sila' koja iz dana u dan privlači sve više gledatelja na Novoj TV, tako rste i zanimanje za glavne glumce. Žene posebno padaju za zgodnog turskog modela koji je utjelovio Borana agu.

Glumac i model Mehmet Akif Alakurt rođen je 23. srpnja 1979. godine u Istambulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je tada odabrao karijeru modela. Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001. godine, bilo ga je nemoguće ne zapaziti s obzirom da je visok 190cm. U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji 'Kirik Ayna'. Kao dječak sanjao je da će postati pilot, dok navija za svoj omiljeni klub Bešiktaš.

>> Mehmet je bio zaručen s Jezdom iz serije 'Sila'!

No osim što naše gledateljice zanimaju detalji iz Mehmetovom života, posebno su znatiželjne kada je u pitanju njegov ljubavni život. I dok o karijeri rado razgovara, o ljubavi je oprezniji. 'Ne volim to dijeliti s ostatkom svijeta. Ljubav je nešto posebno, intimno, nešto što se događa između dvoje ljudi', kaže zgodni Mehmet.

No ljubavni život nije uspio u potpunosti sakriti. 2006. zaprosio je tadašnju djevojku i kolegicu Leylu Basak koja je u seriji Sila utjelovila njegovu prvu ženu Jezdu. Prekinuli su tri godine poslije, kada je Mehmet upoznao Selin Demiratar na snimanju serije 'Adanali'. Ipak trenutnoj je u vezi s dejvojkom imena Tuqce, no on još nije ništa potvrdio. Njegovi prijatelji kažu kako je Mehmet još uvijek zaigran, nije spreman za ozbiljnu vezu ni brak, uživa u novostečenoj slavi. A to znači da je Mehmet još uvijek slobodan!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene