Supertalent iznjedrio je brojne talente, a među njima bilo je i ljubavnih parova.


Supertalent je iznjedrio brojne sjajne talente, a neki među njima omiljene aktivnosti rade u paru. Ljubavni parovi ove sezone zavladali su najpoznatijim talent showom u Hrvatskoj!

Vezani članci Slika nije dostupna Završio je četvrti Supertalent - Petar Bruno Basić pomeo je konkurenciju! Slika nije dostupna NE PROPUSTITE Spektakularno finale Supertalenta

Upoznali smo tako D&D Balance, par koji je povezala ljubav prema tjelovježbi. Danijela i Dario zajedno su četiri godine, a posljednje dvije godine svakodnevno vježbaju u paru!

S druge strane, tu su i supružnici Anita i Zoran Simikić, koji su se predstavili pod nazivom K - Team! Par se plesom na šipci bavi posljednjih šest godina.

U svakom slučaju, imaju zaista zanimljive načine rekreacije. Dobro je znati, i u vježbi i u životu - da će vas uvijek netko dočekati kada padate! Bravo!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.