stiže i Lidija Bačić

Tko će postati nova Kraljica? Ljepotice u borbi za laskavu titulu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojke će se okupljenima pokazati u čak četiri izlaza, a za dobru zabavu pobrinut će se Lidija Bačić.

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u ponedjeljak, 8. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Pobjednica izbora „Kraljica Zagreba“ natjecat će se za vodeću titulu Kraljice Hrvatske na finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote.

Pogledaj i ovo Kraljica Zagreba Najstariji izbor ljepote Krenula je potraga za kraljicom Zagreba, konkurencija je žestoka i pred žirijem je nimalo lak zadatak!

Djevojke će se predstaviti u svečanim i zavodljivim haljinama, prelijepim i raskošnim vjenčanicama, kupaćim kostimima te u casual izdanju, u kojem će nositi haljine i tunike uz dodatak sunčanih naočala.

Cjelokupnu svečanost će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica, a između biranja pobjednice zapjevat će popularna pjevačica Lidija Bačić, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Posjetitelji će tako uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene