Kakav popis!

Žare i pale gdje god da se pojave: Top-lista najutjecajnijih mladića

Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham (Foto: Getty Images) Sheku Kanneh Mason (Foto: Getty Images) Anthony Joshua(Foto: Getty Images) Joe Alwyn (Foto: Getty Images) Lennon Gallagher (Foto: Getty Images) Liam Payne (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Anwar Hadid (Foto: Getty Images) +0 Arthur Chatto (Foto: Instagram) Galerija

Miss Vogue je objavio zanimljiv popis najutjecajnijih mladih muškaraca u 2018. godini.

Vrijeme je da zaboravimo IT djevojke, jer vrijeme je za IT momke! Brooklyn Beckham, unuk princeze Margarete te glazbenik s kraljevskog vjenčanja našli su se na popisu 50 najutjecajnijih mladića na svijetu u 2018. godini.

Pogledaj i ovo Taylor Swift ''Ni u najluđim snovima...'' Vijest koja je napravila pomutnju u svijetu showbiza: Prvak Formule 1 ljubi pjevačicu koja je nedavno okončala dugu vezu?

Naime, britanski Miss Vogue povodom svoje obljetnice objavio je top-listu na kojoj se nalazi 50 muškaraca koji žare i pale gdje god se pojave, zahvaljujući svojem talentu i izgledu.

Joe Alwyn (Foto: Getty Images) Joe Alwyn (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Na popisu su se našli mladići iz svijeta glazbe, sporta, filma i mode. Kraljevska obitelj također ima svoje predstavnike i to mladog unuka princeze Margaret, Arthura Chatta koji lomi ženska srca ali i mladi glazbenik Sheku Kanneh Mason koji je svirao violončalo na kraljevskom vjenčanju.

Sheku Kanneh Mason (Foto: Getty Images) Sheku Kanneh Mason (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Osim njih na popisu su se našli dečko Taylor Swift Joe Alwyn, boksač Anthony Joshua, sin Liama Gallaghera Lennon, pjevač Liam Payne, glumac Timothee Chalamet, maneken Anwar Hadid i mnogi drugi.

Lennon Gallagher (Foto: Getty Images) Lennon Gallagher (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Cijelu listu možete pogledati ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene