Poslušajte

'Lines and Colours' imaju iznenađenje za Valentinovo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Već ste sigurno čuli za domaći bend Lines and Colours do sada. Dečki su pripremili i iznenađenje za Valentinovo!

Dečki iz benda Lines and Colours’ pripremili su nam novi singl koji izlazi upravo za Valentinovo. Riječ je o pjesmi ‘Love on Repeat’ koju premijerno možete pogledati na Dnevnik.hr! 

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 VIDEO Koncertom toliko dirnuo okupljene da su pale dvije prosidbe!

PREMIJERNO POSLUŠAJTE NOVU PJESMU!

Mladi i talentirani - Suradnja koja će oduševiti sve ljubitelje glazbe!

Uz glazbenog direktora Trevora Dahla, i samih dečkiju iz benda Lines and Colours, na pjesmi su radili američki producenti Sean i Alex Silverman. Lyric video koji prati novi singl je napravljen takoder u američkoj radionici Tyler Christian Hortona, koji ce se vrtiti dok ne izade krajem 3 mjeseca i pravi video spot za ovu pjesmu. Dečki su nam rekli da i danas, na Valentinovo, kao uostalom i zadnjih dana rade na novim materijalima i potpuno su predani tome.

Njihov novi singl Love on Repeat tako izlazi na Valentinovo i on takoder nosi poruku ljubavi koja uvijek pobjeduje. 'Ljubav na ponavljanje je ono sto nas drzi da budemo bolji. Zato smo htjeli i ovaj praznik ljubavi iskoristiti da ukazemo kako je ljubav prema bliznjemu, prema roditeljima, prijateljima ali i ostalim ljudima oko nas jednako vazna kao i ljubav prema partneru koja se primarno slavi na ovaj praznik.' Spremno su nam rekli, ne zeleći otkriti s kime će provesti romantičnu večer: 'Kuda ćemo navečer i s kime, to je manje važno i neka to ostane privatna stvar svakog od nas trojice'. bili su tajanstveni decki.

Dečki imaju i velik broj obožavatelja koji ih prate na njihovim Facebook stranicama, pa su pripremili 3 videa s porukom hastag #LoveOnRepeat baš za Dan zaljubljenih. Prvi  je Rafaelova priča, o Brazilcu kojeg su ostavili na cesti kao malog, no on se snašao, vjerovao u svoje snove  i samoga sebe.

U drugom videu naći će se gay djevojka koja je bila silovana u rodnom mjestu, a treći s Francuzom čija je djevojka poginula u prometnoj nesreći. Svi oni su imali tragične životke priče, no uspjeli su ih nadvladati i izaći snažniji -  uspjeli su uz #LoveOnRepeat pronaći pozitivu u svojem životu.

Sve vijesti o Lines and Colurs pratie na Dnevnik.hr!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene