Lines and Colours

Hrvatski bend osvaja međunarodne top ljestvice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatski bend 'Lines and Colours' trenutno je na 23. mjestu na glazbenoj ljestvici TOP 40 međunarodnih hitova u Španjolskoj!

Već treći tjedan dečki iz hrvatskog benda Lines and Colours (Saša Maček, Filip Jungić i Igor Kranjec – bas gitara) penju se na TOP 40 glazbene ljestvice u Španjolskoj! Sa svojim singlom Beautiful Addiction trenutno se nalaze na 23 mjestu.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvjerite se sami Ovo je novi domaći bend u koji ćete se ZALJUBITI!

Ovaj uspjeh je tim veći, što su se među ostalima popeli ispred Pharrella Williamsa s pjesmom 'Happy' koja je na 34 mjestu, a na listi se nalaze i ostala velika svjetska glazbena imene poput Christine Aguillere, Miley Cyrus, Britney Spears, Avril Lavigne, Eminem i Rihanna. Broj 1 na spomenutoj listi trenutno drži Katy Perry sa svojim hitom 'Unconditionally'.

Za hrvatskim bendom 'Lines and Colours' otimaju se agenti u Americi!

Zanimljivo je spomenuti i činjenicu da su bas svi izvođači prisutni na ovoj internacionalnoj video top listi sa svojim visokobudžetnim video spotovima, dok su Lines and Colours ovaj uspjeh postigli samo na osnovi svog lyric videa, znači i bez da ih je publika imala prilike vidjeti ili da je mogla uživati u bilo kakvim video kadrovima koji također doprinose uspjehu neke pjesme.

Ako je suditi po reakcijama međunarodne publike, pred dečkima iz Hrvatske zaista je odlična međunarodna karijera. Pjesma Beautiful Addiction još i bolje kotira na domaćim glazbenim ljestvicama gdje je već na nekoliko radio postaja bila proglašavana za najemitiraniju pjesmu proteklih tjedana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene