Naša predstavnica osvojila je lentu 4. pratilje Miss Turizma svijeta 2014.!


Hrvatska predstavnica Jelena Katarina Kapa na ovogodišnjem svjetskom izboru za Miss Turizma, koji se održao u Barquisimentu u Venezueli, osvojila je prestižnu lentu 4. pratilje Miss Turizma svijeta 2014.

Vezani članci Magdalena Brkić na svjetskom izboru za Miss Turizma (FOTO: Facebook) Ogroman uspjeh naše ljepotice! Hrvatica u samom vrhu prestižnog izbora Slika nije dostupna Nitko nije očekivao: Na pozornici uspred izbora pao vrući poljubac

U brojnoj konkurenciji svjetskih ljepotica, lentu najljepše te krunu Miss Turizma svijeta je osvojila predstavnica Japana, a njezine pratilje su bile, uz našu predstavnicu, misice Španjolske,Brazila i Velike Britanije.

Antonija Gogić se nada dobrom plasmanu na finalu izbora za Miss Svijeta

Jelena Katarina Kapa je Hrvatsku predstavila u gradskoj splitskoj narodnoj nošnji dizajnerice Diane Hunić i večernjoj haljini Vjenčanica Nancy,koja je dobila i specijalnu pohvalu stručnog ocjenjivačkog suda,čiji je član i ove godine bio Boris Kosmač,vlasnik licence za Miss Turizma Hrvatske.

'Ovo je još jedan veliki uspjeh u nizu naših misica i mistera turizma u proteklih nekoliko godina te velika promocija naše države i njenog turizma u svijetu ', rekao  je Boris Kosmač. Za vrijeme predstavljanja, Jelena Katarina obratila se publici na hrvatskom jeziku uz predivne fotografije njenog rodnog grada Trogira i Plitvičkih jezera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook