Novi dečko?

Lijepa Ana više ne skija, no u 'ljubavi je sve stabilno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Otkako sam u mirovini ne stignem uživati u gledanju utrka poput običnih gledatelja… Ali bit će vremena i za to', rekla je skijašica Ana Jelušić za Story.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Kakva transformacija! Pogledajte kako su skijašice Janica Kostelić i Nika Fleiss izgledale prije 15 godina, koja se više promijenila?

Iako više službeno ne skija, već je i u skijaškoj mirovini, Ana Jelušić je i dalje aktivna u samom sportu. Bivša skijašica danas je dio organizacije FIS Ski World Cupa, tako da na Sljemenu ne može uživati kao gledateljica već ima drugog posla.

Osim toga, Ana je nedavno i diplomirala na Poslovnoj akademiji u Rijeci. 'Sretna sam jer sam nedavno diplomirala logistiku i menadžment na Poslovnoj akademiji u Rijeci', rekla je Ana za Story.

>> Ana Jelušić prekinula dvogodišnju vezu s misterioznim Talijanom

Na pitanje je li se ponovno zaljubila, samo je zagonetno odgovorila da joj je 'u ljubavi sve stabilno', ne negirajući da je ponovno u vezi. Poznato je da je prije dvije godine prekinula vezu s jednim talijanskim skijašem kojem nikad nije javno otkrila ime.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene