Već zna u čijoj će se vjenčanici udati!


Poznata splitska modna dizajnerica Monika Sablić predstavlja kampanju za svoju novu kolekciju koju će ekskluzivno premijerno prikazati na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb. Njeno novo zaštitno lice nakon Ane Gruice, Renate Sopek, Andreje Ćupor i Anne Sedokove je pjevačica Lidija Bačić.

Vezani članci Lidija Bačić Vruće scene u novom spotu Lidije Bačić: Zanosna Lille mazi guštere i uživa uz bazen Aktivna Hrvatska - Asja Petersen Drniš idućeg tjedna vježba uz Asju Petersen i Aktivnu Hrvatsku

Po prvi puta Monika predstavlja nešto drugačiju kolekciju koja je ovaj put bazirana na večernjim haljinama i vjenčanicama. Sve ostalo, u Monikinom je stilu - ženstveno, romantično, glamurozno i nosivo. Kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama Monika koristi predivne i izuzetno kvalitetne materijale - svilu, saten i čipku.

S obzirom na to da iz Monikine male modne radionice već godinama izlaze brojne vjenčanice te glamurozne dnevne i večernje haljine, koje do sada nismo imali prilike vidjeti na pisti Fashion Weeka Zagreb, svoju novu kolekciju odlučila je bazirati upravo na svečanijim komadima i dugim haljinama inspiriranim hollywoodskim glamurom.

Ovosezonsko zaštitno lice kolekcije Monike Sablić je pjevačica Lidija Bačić koja je zbog Monike obukla i vjenčanicu! "Sigurno ću se udati u vjenčanici Monike Sablić jer njen stil i njene kolekcije obožavam. Osim toga, kroz poslovnu suradnju već smo postale i prijateljice te ne postoji osoba kojoj bi radije prepustila u ruke kreiranje haljine za najvažniji dan u mom životu.", izjavila je Lidija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook