Glamurozne haljine

Leona Paramiski spremna za crveni tepih u Cannes!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata hrvatska glumica Leona Paraminski, ove godine ima jedinstvenu priliku osjetiti pravi ugođaj Filmskog festivala u Cannesu, i ispuniti san svakog glumca.

'Presretna sam što ću biti dio najglamuroznijeg filmskog festivala. U Cannesu se za vrijeme filmskog festivala okuplja krema filmske branše iz cijeloga svijeta pa mi je doista čast još jednom doživjeti taj filmski glamur. Vjerujem da ne postoji glumac koji bar jednom ne želi posjetiti Filmski festival u Cannesu', rekla je Leona Paraminski.

Pogledaj i ovo Salma Hayek Kakva žena! Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

>> Daleko od svih: Vjenčanje na Karibima!

Kako bi poput najpoznatijih svjetskih glumica zablistala na najraskošnijem i najpoznatijem crvenom tepihu pobrinut će se dizajner Boris Pavlin zbog čega je Leona posebno oduševljena. 'Ne samo da ću uživati u Cannesu već ću i ponovo raditi s Borisom! Upravo njegovu haljinu odabrala sam za najvažniji dan – svoje vjenčanje, što dovoljno govori koliko cijenim Borisov rad. Sigurna sam da će i ovog puta pokazati kako predivno spaja eleganciju i glamur, i uopće ne sumnjam da ću zablistati na crvenom tepihu', rekla je glumica Leona Paraminski.

Leona Paraminski uskoro će se pridružiti slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, zablistati na crvenom tepihu i postati dio najglamuroznijih Chivasovih zabava.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene