Kao i u seriji, Lena se i u privatnome životu ne srami svoga tijela i nema problema s golotinjom.


Lena Dunham zvijezda je popularne serije 'Girls' koja je zaludila ljude diljem svijeta. U seriji Lena glumi neobičnu djevojku Hannah koja zajedno sa svoje tri prijateljice prolazi kroz svakodnevne životne situacije. Kao i u seriji, Lena se i u privatnome životu ne srami svoga tijela i nema problema s golotinjom. Njezina najnovija fotografija na Instagramu pravi je dokaz.

Proslavila se kroz TV seriju 'Girls', a sada je objavila i vlastitu knjigu u kojoj je otkrila kako to zapravo izgleda na snimanju

 

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

Vezani članci Jagoda Kumrić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Osvojila vas je ulogom razmažene bogatašice, a u novoj seriji igra oštroumnu novinarku Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Lijepu Martinu gledat ćemo u čak dva hit-projekta, u novom je liječnica: "Očekujem veliki uspjeh serije"

Volim svoje novo donje rublje. Mislim da ću ga imati zajedno sa čizama i osmijehom i tako ću ići na večeru jer se osjećam baš slobodno“, napisala je u opisu fotografije.

Redovito vježbanje i zdrava prehrana pomogli su Leni da ojača svoje zdravlje i poradi na tjeskobi koja ju je mučila. Ovom je fotografijom 29-godišnja glumica svima htjela pokazati rezultate.

Glumica Lena Dunham skinula se do gola u novom skeču koji je parodija biblijske priče.

Odmah nakon te fotografije objavila je i fotografiju svog dečka Jacka Antonoffa s kojim je u vezi već tri godine. Poznati je 31-godišnji glazbenik zasigurno zadovoljan fizičkim, ali i psihičkim promjenama svoje djevojke koja na svome tijelu i duhu radi zajedeno s trenerom Traceyjem Andersonom.

 

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

„Znam da svima onima koji boluju od tjeskobe, opsesivno kompulzivnog poremećaja i depresije ide na živce kada im ljudi govore da trebaju vježbati. Znam da je meni to išlo na živce i trebalo mi je dugo vremena da krenem, ali mi je drago da jesam jer mi je pomoglo u borbi s mojom bolesti na način na koji nikada nisam mislila da bude“, rekla je nedavno Lena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook