Djevojke su presretne. Ovo nisu očekivale.


Njemačka glazbenica Nena, svima nam dobro poznata po svom hit-singlu "99 Luftballons", odabrala je skupinu Luminize kao predgrupu za svoj koncert u nizozemskom gradu Tilburg. Koncert će se održati danas, 27. listopada, a vijest je stigla tijekom jučerašnjih popodnevnih sati.

Naime, priča je krenula kroz natječaj na nizozemskom 3FM radiju i koncertne dvorane Poppodium 013, gdje se koncert održava. Pozvani su izvođači da se prijave na natječaj koji će im donijeti nastup predgrupe Neninom koncertu te od niza prijavljenih, Luminize su ušle u Top 3, a finalni odabir donijela je upravo Nena.

U srijedu, oko 5 sati poslijepodne, djevojke su sa svojim fanovima putem Facebook Live videa podijelile iščekivanje poziva - jesu li ili nisu odabrane kao pobjednice natječaja. Na njihovu i našu radost, poziv Nene i 3FM radijske stanice uslijedio je upravo prema njima, a kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu.

Ovo je još jedno odlično priznanje za Luminize djevojke, koje tijekom studenog nastupaju i kao predgrupa nizozemskoj rock'n'roll skupini Barry Hay Flying V Formation.

Ove nedjelje, 30. listopada obilježit će se i točno godinu dana kako su Luminize - Matilda, Marcela, Irena i Tea, objavile singl "Zašto još volim te" ft. Marin Jurić-Čivro, pjesmu koja je apsolutno obilježila 2016. godinu i domaći radijski eter.