Emotivan trenutak

Na rubu suza: 'Bio mi je veoma poseban'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Lea Michele prekinula je svoju šutnju nakon smrti dečka Coryja Monteitha te mu posvetila dirljiv govor na sinoć održanoj dodjeli nagrada Teen Choice Awards u Los Angelesu.

Lea Michelle (26), glumica u superpopularnoj seriji za mlade 'Glee' prisjetila se na rubu plača sinoć svog tragično preminulog dečka, 31-godišnjeg Coryja Monteitha, koji je život izgubio prije mjesec dana od predoziranja.

'Željela sam biti danas ovdje kako bih vam svima zahvalila na ljubavi i pažnji kojom ste me obasipali tijekom ovih nekoliko teških mjeseci', rekla je Lea u govoru publici i obožavateljima dok je primala nagradu na najbolju televizijsku glumicu.

Pogledaj i ovo showbuzz Posljednje zbogom 7,4 milijuna ljudi svjedočilo njezinoj tuzi

>> Intimni detalj: Iako njega više nema, Lea ga nikad neće zaboraviti!

'Posvećujem ovu nagradu Coryju. Svima vama koji ste voljeli Coryja i divili mu se poput mene, obećajem kako ćemo uz pomoć vaše ljubavi sve ove teškoće prebroditi zajedno. Bio mi je veoma poseban, kao i ostatku svijeta. Veoma smo sretni što smo imali priliku svjedočiti njegovom nevjerojatnom talentu, njegovom neodoljivom smješku i njegovom prekrasnom srcu', izjavila je glumica.

'Poznavali ga osobno ili samo kao lika Finna Hudsona, Cory je sve oko sebe oduševljavao i lako je postajao dio naših života', zaključila je Lea u emotivnom govoru, jedva se suzdržavajući da ne brizne u plač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene