Mlada glumica Lea Michele se nakon šokantne smrti zaručnika usmjerila na stvari koje voli, pa se vrlo brzo i vratila na filmski set. Dala je i svoj prvi intervju.


Lea Michele oprostila se od voljenog dečka Coryja Monteitha u seriji Glee, a i sama je krenula naprijed. Smrt predoziranjem mladog glumca sve je šokirala, a Lea je od samog početka bila vrlo hrabra.

Vezani članci Naya Rivera Internetom se širi snimka preminule glumice koja slama srce: ''Zvuči tako mračno, kao da govori o sebi'' Slika nije dostupna Lea je 'histerična i potpuno nesvjesna svega što se dogodilo'

>> Epizoda u seriji Glee u kojoj se Lea Michele oprašta od Coryja Monteitha

Brzo se vratila na posao, okružila se ljudima koje voli, te svojim obožavateljima. Sada je i progovorila za australski magazin TV Week. 'Osjećam kao da sam izgubila dvoje ljudi: Coryja i Finna. Na svijetu ne postoji veći čovjek od njega i smatram se sretnom što sam provela dio života s njim', ispričala je glumica.

A zašto se tako brzo vratila na posao? 'Isto se osjećam i kod kuće i na poslu, tuga ne prolazi bez obzira na to što radim, pa mi je lakše nositi se s time okružena društvom koje ga je poznavalo nego da sam sama', priznala je Lea.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook