Lijepa Lara

Obiteljska tragedija mlade ljepotice: "Uh, previše je tu toga..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa i mlada Lara Vukušić nosi titulu Miss turizma Hrvatske. Otkrila nam je o sebi sve i svašta, a progovorila i o velikoj tuzi koju nosi u sebi...

Lijepa, mlada i pametna - to je Lara Vukušić. Miss turizma Hrvatske pokazala nam je kako izgleda jedan njezin dan. Otkrila nam je koja su joj očekivanja za svjetski izbor, zbog čega joj je majka najveći uzor te kako zamišlja svog idealnog dečka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Osamnaestogodišnja Lara ubrzo će na utrku za svjetsku krunu za Miss turizma. Splitskoj ekipi IN magazina pokazala je kako izgleda njezin tipičan dan uoči priprema, pa ih je odvela u frizerski salon, ali i kod šminkerice. Atraktivna ljepotica odradila je i snimanje, a potom spremno otkrila kakav bi trebao biti odabranik njezinog srca.

"Prvo me privuče izgled, onda dolazi osobnost. Ma da je stvarno muško, u današnje vrijeme ima dosta muškaraca koji ne ispunjavaju doslovnu definiciju muškarca. I naravno, da mi je potpora, da mu ne smeta što sam ja u modnom svijetu", priča Lara. A u modnom svijetu Lara je već dugo, zahvaljujući majci dizajnerici. Nažalost, ona je prošle godine preminula, no za Laru će majka uvijek biti životni uzor.

"Budući da pričamo najviše o ljepoti i izgledu, znači prvo po tome. Uvijek je bila u strukiranom, lijepo, elegantno, fino, damski. Što se tiče nekakvog snalaženja u životu i znanja, previše je toga da bi se sad to skratilo i da bi stavili sve u jednu stvar, ali doslovno, od A do Ž. Mislim da bi bila izuzetno ponosna. Mislim da odrađujem sve kako trebam i mislim da bi mi bila puna podrška", rekla nam je lijepa Lara. Što nam je još otkrila ova ljepotica, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene