Glumica Lana Ujević rođendan će proslaviti u krugu najbližih.


Lana Ujević danas je napunila 21 godinu, a rođendan će proslaviti u krugu dragih ljudi. ''Nisam ni prije imala običaj praviti velika slavlja. Proslavit ću u najužem krugu, ljudima koji mi puno znače. Otići ćemo na piće i malo van. Ništa veliko'', otkrila je Lana koju gledamo u ulozi Martine u popularnoj seriji Zlatni dvori.

Lana Ujević (Foto: PR)

Upravo su joj njezine kolege sa seta uspjele izmamiti osmijeh na lice. Dočekali su je s tortom s kojom su se na kraju i svi počastili. ''Nisam očekivala takvo iznenađenje. Torta je bila super. Cijelu smo je pojeli. Baš su me razveselili. Dobila sam i poklone i baš lijepo od njih!'', rekla je sretna Lana.

Svoj rođendan na setu jučer je proslavila i glumica Tamara Šoletić kojoj su kolege također pripremili iznenađenje.

Lana Ujević, Tamara Šoletić (Foto: Dnevnik.hr)

Iako su joj svi pokloni dragi kaže, postoji jedan koji ju je posebno razveselio. ''Moja 10 godina stara sestra mi je nacrtala i napisala rođendansku čestitku'', priznala je Lana i dodala kako ju je i teta iznenadila i nasmijala simpatičnim poklonom. '' Poklonila mi je majcu s printom moje face, kao iz serije Zlatni dvori''. Lijepa i talentirana glumica kaže kako su joj zapravo svi pokloni dragi jer to znači da su se ljudi potrudili i razmišljaju o tebi.

Lana Ujević (Foto: Dnevnik.hr)

Lana razmišlja i o svojim godinama za koje kaže da joj uopće ne prolaze prebrzo. ''Baš uživam. Zapravo i volim kad se zbivaju stvari. Nikada dosta promjena. Uživam, a kasnije se vraćam na studij'', otkrila je Lana koja za rođendan ima samo jednu skromnu želju. ''Da svi budu sretni'', zaključila je.

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.