Seksi izdanje

GOLIŠAVA LANA OBARA S NOGU "Pazi da ti se zbog ovog ne desi četvrto dijete"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Klingor Mihić ovih dana provodi se u Beogradu. Jedna fotografija zapalila je njen Instagram.

Lana Klingor Mihić obara s nogu. Bivša pjevačica, a danas PR-stručnjakinja, iznenadila je mnoge najnovijom objavom na Instagramu. Ovih dana provodi se u Beogradu, a prije izlaska fotografirala se u seksi izdanju, odjevena samo u bijeli ogrtač.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić BILA JE NA METI MEDIJA Lana Klingor Mihić otvoreno progovorila o periodu samohranog majčinstva: "Dobila sam trudove i samu sebe sam odvela na porod"

Budući da Lana najčešće na Instagramu objavljuje fotografije obitelji i svojih gastronomskih poslastica, ova objava izazvala je puno pozornosti. Obožavatelji, među kojima je i njen suprug Ante Mihić, obasuli su je riječima hvale.

"Najbolja i najzgodnija žena na svijetu... posebna i obučena i gola... s tobom je svaki trenutak neopisiva radost i iskustvo... čudo si... moje čudo", napisao je Ante. Neki su joj, pak, napomenuli da pripazi jer je toliko seksi da će uskoro dobiti i četvrto dijete!

 

#almoust #readytogo #candyk on the lips #kyliejenner #kylielipkit wonderglow #charlottetilbury #estelauderfoundation contourcosmetics #nyx #makeup #anastasiabeverlyhills #contourkit

A photo posted by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene