"Oduzimaš dah"

Da ti pamet stane! Lana se utegnula, grudi joj skoro ispale, a komentari...

Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Galerija

Lana Jurčević vratila se radnim obvezama i održala koncert u Sloveniji. No lako za koncert. U fokusu je i nakon odmora Lanin Instagram te bujne grudi.

Lana Jurčević odmorila se na Tajlandu, a potom se polako vratila radnim obvezama i održala koncert u Sloveniji. Nakon svirke s obožavateljima je podijelila fotografiju koja je oduševila njezine muške pratitelje. Naime, fotografija prikazuje Lanin dekolte. Lijepa pjevačica pozira u uskoj haljini, a grudi iz njega kipe.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Izazvalo je to očekivane komentare. Obožavatelji su poručili da će im zbog Laninih grudi stati srce. "Na ovakvu ljepotu ni slijepac ne bi ostao ravnodušan", napisao joj je jedan od obožavatelja, dok je drugi poručio: "Oduzimaš dah! Ova fotka nije dobra za moje srce."

 

#after #LanaKoncert

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene