Lana Jurčević vratila se radnim obvezama i održala koncert u Sloveniji. No lako za koncert. U fokusu je i nakon odmora Lanin Instagram te bujne grudi.

Galerija


Lana Jurčević odmorila se na Tajlandu, a potom se polako vratila radnim obvezama i održala koncert u Sloveniji. Nakon svirke s obožavateljima je podijelila fotografiju koja je oduševila njezine muške pratitelje. Naime, fotografija prikazuje Lanin dekolte. Lijepa pjevačica pozira u uskoj haljini, a grudi iz njega kipe.

Vezani članci Lana Jurčević i prijateljice Lana Jurčević se prisjetila nekih prošlih dana, pa vrućom fotkom s prijateljicama podigla temperaturu, ali i otkrila neke slatke želje Lana Jurčević Pogledajte kako je Lana Jurčević natjerala frajere da joj daju svoj broj, a pokazali su joj i nešto što ju je baš oduševilo!

Izazvalo je to očekivane komentare. Obožavatelji su poručili da će im zbog Laninih grudi stati srce. "Na ovakvu ljepotu ni slijepac ne bi ostao ravnodušan", napisao joj je jedan od obožavatelja, dok je drugi poručio: "Oduzimaš dah! Ova fotka nije dobra za moje srce."

 

#after #LanaKoncert

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on