POSTALA MUŠKARAC

DLAKAVA PRSA SEKSI HRVATICE Možete li ju prepoznati?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda hit serije 'Zlatni dvori' Ecija Ojdanić ocjenjivat će nastupe druge epizode 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Uz Tomu in der Mühlena, Sandru Bagarić i Gorana Navojca kao gostujući član žirija ove će nedjelje transformacije osmero kandidata ocjenjivati poznata glumica Ecija Ojdanić. Zvijezda hit serije ''Zlatni dvori'' ususret emisiji je izjavila: ''Ovo je omiljeni show moje obitelji, a s obzirom na moje pjevačke sposobnosti, ovo je najdalje što ja mogu doći, kao članica žirija.''
Filipa Dizdara vidjet ćemo transformiranog u Jasmina Stavrosa. Filip se veseli ovom zadatku, iako pjesmu ''Dijamanti'' nikada nije pjevao, dobro je proučio svaki pokret popularnog pjevača jer smatra da će mu glumački moment biti u ovoj izvedbi najteži.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Lana Jurčević nakon Shakire postaje muškarac, a kako će izvesti hit popularne glazbene skupine Boney M ''Daddy Cool'' vidjet ćemo u nedjeljnoj emisiji. ''Sve što sam isticala da bi voljela probati u showu, događa se već u ovoj, drugoj epizodi.'' – izjavljuje Lana koju će maska dovesti do apsolutne neprepoznatljivosti i poveznice s njom.

Zabavno će biti vidjeti i čuti kako će Damir Kedžo imitirati Petra Grašu te zapjevati jedan od njegovih hitova, pjesmu ''Moje zlato'' za klavirom, a na pozornicu showa stat će i King Africa zahvaljujući Filu Tilenu koji će za ovu transformaciju morati 'nabaciti' koju kilu i postati deblji no ikad i takav zapjevati na španjolskom njihov hit ''Bomba''.

Ove nedjelje stiže i dupla doza Severine jer će njene hitove izvesti dvije natjecateljice Ana Maras Harmander i Žanamari Perčić. Ana će izvesti pjesmu ''Da si moj'', a Žanamari će publiku i žiri pokušati osvojiti interpretacijom pjesme ''Brad Pitt''. Jedan od najvećih hitova Whitney Houston, ''I will allways love you'' izvest će Hana Hegedušić, dok će drugu ikonu, Madonnu utjeloviti natjecatelj Matteo Cetinski koji postaje ''Material girl''.

Tvoje lice zvuči poznato gledajte nedjeljom od 20:10 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene