Lana Jurčević ponekad zna objaviti i fotku na kojoj se vidi malo više gole kože.


Lana Jurčević voli svoj život i uživa u životu. Putovanja, fina hrana, druženje s prijateljima, vježbanje, šminkanje i naravno glazbeni nastupi dio su njezine svakodnevnice, a dio njezinog svijeta možete postati ako zavirite u njezin profil na Instagramu.

Vezani članci Ana Vilenica (Foto: Dnevnik.hr) Lana Jurčević otkrila nam je što misli o nastupu Ane Vilenice i izvedbi njezina hita ''Kim Kardashian'' Ana Vilenica (Foto: Dnevnik.hr) Trebali smo se dobro zagledati! Ne, ovo nije Lana Jurčević, već njezina dvojnica!

'Meni je jako važan. Ne samo Instagram, nego i Facebook i Snapchat. Vremena su se promijenila i ovo su novi oblici komunikacije sa ljudima koji te prate i podržavaju i ja se stvarno maksimalno trudim ljudima dati sadržaj koji će im biti zanimljiv. I ono što želim jest ljudima se približiti kao osoba. Moj posao mene ne definira. Ja nisam pjevačica, ja sam osoba koja ima svoje afinitete, hobije, stvari koje je zanimaju i želim se ljudima približiti kao osoba ne nužno kao pjevačica, kaže Lana koja ponekad zna objaviti i neku fotku na kojoj se vidi malo više gole kože.

 

 

Peglaj peglaaaaaaaj @bagatinclinic snap@lana_jurcevic #bagatinclinic #medcontour

A video posted by Lana Jurcevic Official (@lana_jurcevic) on

 

'Mislim da se ne treba sramit svoga tijela, pogotovo ako se netko bavi sportom i ako ulaže određeno vrijeme i trud i znoj da bude fit. Naravno da mislim da u svemu imam mjeru po nekim svojim kriterijima i ako dođete na moj Instagram možda ćete naći jednu od sto golišavijih fotografija što ne znači da sam protiv toga. Dapače, ja uvijek volim vidjeti lijepu ženu', kaže Lana koja će nas ove sezone zabavljati u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Osim u transformacija Lane Jurčević, uživat ćemo i u nevjerojatnim transformacijama Hane Hegedušić, Damira Kedže, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Ane Maras Harmander.
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju