Neke se noći ne spavaju

Vruće izdanje mlade dame - opet pokazala svoju seksi stranu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana dokazala da je prava zločesta curka - pogledajte spot i uvjerite se zašto!

Lana Jurčević oduševila je brojne obožavatelje i predstavila im svoj novi hit. Spot za pjesmu 'Neke se noći ne spavaju' objavila je točno u podne, a mnogi komentiraju da je ovo jedna od njezinih najluđih pjesama do sada.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

Lana Jurčević prati trendove, pa je tako pokrenula i svoj vlog

Nakon što je prije nekoliko dana putem profila na Instagramu objavila kratku najavu, obožavatelji su dobro naslutili da je ovo jedan od onih spotova koji će nas grijati kroz hladne jesenske dane.

'Zabavljale su me sve uloge u kojima sam bila. Od mafije, do zatvora, plesa i bijele scene sa psima. Pjesma i spot su rađeni isključivo u svrhu zabave i malo ironije na sve što se događa oko nas, samo ovoga puta žena je u ulozi 'The boss-a'. Novčanice su s mojim likom i za njih ćete zaista moći nešto dobiti, jer one uskoro postaju ulaznice za sve koncerte koji me čekaju', rekla je Lana.

U novom spotu Lana glumi bogatu Ruskinju koja se hladi novčanicama, a nije propustila pokazati zavidnu liniju i zavodljive plesne pokrete. Nakon hitova 'Majica' i 'Ludo ljeto' koji su u kratkom roku osvojili simpatije mnogih, ista sudbina predviđa se i pjesmi 'Neke se noći ne spavaju'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene