Prelijepa Lana voli eksperimentirati sa svojim izgledom. Nastup u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' dodatno potiče tu njenu stranu.


Lana Jurčević našalila se na snimanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i isprobala umjetne grudi. Lijepa Lana o silikonima ne treba niti razmišljati, no sigurno je zabavno poigrati se s rekvizitima na snimanju najzabavnijeg showa u Hrvatskoj.

Vezani članci Slika nije dostupna FINALISTI POZNATI Tko će pobijediti u showu "Tvoje lice zvuči poznato"? Slika nije dostupna UBIO KOMENTAROM! Gobac u svom stilu prokomentirao Lanu

'Za koju epizodu bih mogla ovo iskoristiti?', pitala je Lana svoje pratitelje na Instagramu gdje je objavila video sebe i svojih umjetnih grudi.

Za njih će morati pričekati neku ženstveniju ulogu, kakva zasigurno nije ona u kojoj će se naći večeras. Naime, Lanu večeras očekuje nastup u ulozi Boney M-a, čim je, kaže, došla na svoje.

Tvoje lice zvuči poznato gledajte nedjeljom od 20:10 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr