Influencerica Petra Škoda Štrok za djeveruše je izabrala Lanu Jurčević, Jelenu Perić, Britu Bobetić i Paulu Sikirić.

Galerija


Početkom kolovoza cure su izazvale pravu pomutnju na Jadranu.

Vezani članci Jelena Perić Hrvatsku Kim Kardashian napali zbog ove fotografije sina, no ovaj put im je odgovorila Mladen Badovinac Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana

Radi se o pjevačici Lani Jurčević, make-up blogerici Jeleni Perić te influencericama Pauli Sikirić i Briti Bobetić koje su djevojačku zabavu za prijateljicu Petru Škodu Štrok odlučile pripremiti na jedrilici.

Preciznije, prva zabava održana je u Zagrebu u jednom poznatom kafiću, a cure su se zatim otisnule na obalu, s koje su danima objavljivale golišave fotografije.

A sada je napokon održano vjenčanje plavokose Petre, influencerice i privatne trenerice, na kojem su djevojke zasjale u ulogama djeveruša u netipičnim bijelim izdanjima, jer pravilo kaže kako samo mladenka može na taj dan blistati u bijeloj boji.

Lana je tako izabrala dugu suknju i kratki topić, Jelena odijelo sa zlatnim gumbima, dok su se Brita i Paula odlučile za bijele haljine.

Samo Jelena na Instagramu broji više od 1,1 milijun obožavatelja koje je stekla usporedbama s Kim Kardashian, pa su se o njoj raspisali i brojni strani mediji, dok jedna od naših najpoznatijih pjevačica broji 403 tisuće. Iako imaju puno manje od njih, i ostale cure imaju zavidan broj obožavatelja na spomenutoj društvenoj mreži: Paula 56,7, Brita 15,6, a mladenka 39,1 tisuću.

I svi su se oni složili kako su cure bile doista prelijepe djeveruše.