Influencerica Petra Škoda Štrok za djeveruše je izabrala Lanu Jurčević, Jelenu Perić, Britu Bobetić i Paulu Sikirić.

Galerija


Početkom kolovoza cure su izazvale pravu pomutnju na Jadranu.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević objavila zavodljivu fotku u prozirnoj haljini, u fokusu se našlo nešto što primjećuju samo žene Nina Badrić Nina Badrić progovorila o vrijeđanju i omalovažavanju, a javila se i Lana Jurčević: "Na nama vježbaju"

Radi se o pjevačici Lani Jurčević, make-up blogerici Jeleni Perić te influencericama Pauli Sikirić i Briti Bobetić koje su djevojačku zabavu za prijateljicu Petru Škodu Štrok odlučile pripremiti na jedrilici.

Preciznije, prva zabava održana je u Zagrebu u jednom poznatom kafiću, a cure su se zatim otisnule na obalu, s koje su danima objavljivale golišave fotografije.

A sada je napokon održano vjenčanje plavokose Petre, influencerice i privatne trenerice, na kojem su djevojke zasjale u ulogama djeveruša u netipičnim bijelim izdanjima, jer pravilo kaže kako samo mladenka može na taj dan blistati u bijeloj boji.

Lana je tako izabrala dugu suknju i kratki topić, Jelena odijelo sa zlatnim gumbima, dok su se Brita i Paula odlučile za bijele haljine.

Samo Jelena na Instagramu broji više od 1,1 milijun obožavatelja koje je stekla usporedbama s Kim Kardashian, pa su se o njoj raspisali i brojni strani mediji, dok jedna od naših najpoznatijih pjevačica broji 403 tisuće. Iako imaju puno manje od njih, i ostale cure imaju zavidan broj obožavatelja na spomenutoj društvenoj mreži: Paula 56,7, Brita 15,6, a mladenka 39,1 tisuću.

I svi su se oni složili kako su cure bile doista prelijepe djeveruše.