Kylie Jenner navodno je trudna pa se jako boji medija i svake fotografije koju bi netko mogao fotografirati i objaviti. No, nije računala na jednu stvar...

Galerija


Mlada Kylie Jenner pokušava se već mjesecima držati izvan očiju javnosti, a sve zbog njene navodne trudnoće. O drugom stanju 20-godišnje reality zvijezde bruje svi svjetski mediji, no ona i njena cijela obitelj šute kao zaliveni. Ne pojavljuje se Kylie čak niti u obiteljskom showu "Keeping Up with the Kardashians" jer očito nešto skriva. Potpuna privatnost toliko je uzela maha da Kylie već dugo nije ništa objavila niti na svom Instagramu, a sve što i objavi vezano je isključivo uz njen posao, naime Kylie diže ogroman novac za kozmetici koju je lansirala prije koju godinu.

Unatoč svim stvarima koje joj je bezrazložna slava u životu donijela, djevojka je više puta naglasila kako joj je nešto teže nositi se s pritiscima. Ne ide joj kao ostalim sestrama pa osjeća često potrebu za samoćom i životom daleko od kamera. Koliko je tragična situacija u kojoj se trenutno nalazi govori i situacija koja je ugledala svijetlo dana u najnovijoj epizodi reality showa. Kamere su zabilježile kako uspaničena Kylie zove majku Kris Jenner na telefon, govoreći da se više ne može opustiti ni u vlastitom domu.

Kako kruže glasine o navodnoj trudnoći, tako je zaposlenica mlade Kylie pokušala krišom fotografirati djevojku dok je sjedila u kuhinji. Naravno - fotografije bi prodala, i to vjerojatno u sedam znamenki. "Stalno netko pokušava iskoristiti određenu situaciju, i da moram trpjeti to da u mom domu netko pokušava fotografirati fotografije koje ne bi smio je stvarno jako stresno", rekla je Kylie majci na telefon.

Kris je kasnije komentirala kako se stalno nastoje okružiti ljudima kojima vjeruju pa ih uzrujava što se nekad ne mogu opustiti niti u vlastitom domu, kupaonici ili spavaćoj sobi. Prevelika slava, čini se, dolazi sa visokom cijenom - onom vlastite intime, koja se u svakom slučaju gubi.