'Htjela sam to'

Otkrivena njena najgore čuvana tajna: PRIZNALA ono što već svi znaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

17-godišnja reality zvijezda konačno je priznala ono o čemu već mjesecima bruji cijeli svijet.

U najnovijem videu iz reality showa 'Keeping Up With the Kardashians', mlađahna Kylie Jenner konačno je priznala ono o čemu se naveliko priča već duže vrijeme.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Uživa u slavi Najpoznatijoj preljubnici na svijetu ispod kratke haljine provirilo ono što nije trebalo

Dvoboj slavnih sestara Jenner: Koja je više seksi?

'Koristila sam privremene fillere za usne. Radi se o mojoj nesigurnosti', otkrila je 17-godišnja Kylie svoju 'najgore čuvanu tajnu'. Priznala je kako je to bilo nešto što je jednostavno željela učiniti te se odlučila na kozmetičku korekciju ubrizgavanja hijaluronske kiseline.

Na ovo veliko priznanje potaknula ju je starija sestra Khloe Kardashian. 'Ako izbjegavaš pitanje, izgledat ćeš kao lažljivica', rekla joj je Khloe prije razgovora s novinarima što je Kylie ponukalo da konačno prizna povećanje usni.

Internet zahvatila nova suluda pošast: Instant pumpanje usana

Naime, već se mjesecima razglaba o njenim punim usnama koje su, između ostaloga, pokrenule i jedan zaista bizaran trend među mladima.

Tisuće mladih ljudi diljem svijeta preko noći je pristalo sudjelovati u takozvanom 'Kylie Jenner izazovu', odnosno u pumpanju usana pomoću staklenki, čepova i čaša. Mlade djevojke diljem svijeta podvrgavaju su se ovom suludom 'izazovu', koji je prilično bolan i izaziva gadne podljeve, samo kako bi dobile pune usne poput Kylie.

Velike usne: Kylie se oglasila o izazovu koji je zaludio Internet!

Cijela priča poprima potpuno novu dimenziju sada kada se zna da Kylieine usne nisu prirodne. Pitamo se je li reality zvijezda, koja ima velik utjecaj na mlade diljem svijeta, uopće svjesna štete koju je izazvala upornim nijekanjem bilo kakvih kozmetičkih korekcija. Upravo zato, mladi diljem svijeta divili su se njenim 'predivnim, punim, prirodnim usnama'.

Što vi kažete na Kylieino priznanje i efekt koji je izazvala među klincima svojim povećanim usnama?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene