Mladi par već je jednom prekinuo, no čini se da ovog puta povratka nema.


Reality zvijezda Kylie Jenner prekinula je dvogodišnju vezu s reperom Tygom. Kako izvori tvrde, Kylie se odlučila prekinuti vezu jer je nekoliko puta uhvatila repera u laži i više mu nije mogla vjerovati. Njihova veza uvijek je dizala puno prašine u javnosti, a posebice u zadnje vrijeme otkad se saznalo da je brat od Kylie, Rob Kardashian, zaručen za bivšu djevojku od Tyge i majku njegova djeteta, Blac Chynu, te da zajedno očekuju dijete.

Vezani članci Slika nije dostupna ŠTO ĆE NAPRAVITI? Blac Chyna ima bizaran plan nakon poroda Slika nije dostupna Ovo su ljudi koji su Kardashianima trn u oku

Iako su 18-godišnja reality zvijezda i 26-godišnji reper već jednom prekinuli, čini se da ovaj put nema povratka jer Kylie više nije mogla podnijeti pritisak i emocionalne probleme koji su je okružili te je zaključila da je za nju najbolje da prekine vezu. Tyga je izjavio da će uvijek voljeti Kylie, ali da unatoč ljubavi neke veze jednostavno ne uspiju te je nadodao da su se oboje posvetili svojim životima.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on