Rođendan u Kanadi

I dalje ima 17, no odbrojavanje je počelo: Već slavi u bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najtraženijih mladih zvijezda u Hollywoodu svakako je Kylie Jenner, a izgleda da je i prava nasljednica starije sestre Kim.

Reality zvijezda Kylie Jenner priprema se za proslavu svog 18. rođendana. Prvi razlog za takvu odluku je to što joj je klub u Montrealu u kojem će party biti organiziran ponudio 100 tisuća dolara, no drugi razlog je daleko praktičniji. Zakon u Americi ne dozvoljava prodaju alkohola osobama mlađim od 21 godinu, dok je u Kanadi ta granica 18 godina.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Morale su naučiti biti drugačije – Sestre Jenner danas slave svoj uspjeh!

 

Snap

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Kao što je rekla i njezina starija sestra Khloe, Kylie nije obična tinejdžerka – ima svoj brend umetaka za kosu, liniju odjeće, a nedavno je kupila i svoju prvu kuću. I to sa 17 godina!

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je sada objavila i svoju novu fotografiju na Instagramu kako pozira ispored ogledala u bikiniju. Fit tijelo rado voli pokazivati, a sa svojim prijateljicama i sestrom manekenkom Kendall snimila je i par fotki u bijelom – Victorijini Anđeli su izgleda dobili konkurenciju!

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Osim toga, i njezina starija sestra Kim Karadashian objavila je fotku na kojoj je kolaž njihovih lica - zaista je teško na prvu pogoditi koja je koja. Kim je dobila pravu nasljendicu, a izgleda kako ćemo od Kylie još puno toga vidjeti...

 

Kim x Kylie

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene