Mlada pripadnica klana Kardashian mogla bi sljedećeg tjedna posjetiti Hrvatsku. Kylie Jenner stiže?


Ty Dolla $ign, miljenik holivudske zvijezde Kylie Jenner, s kojom ga posljednjih mjeseci svjetski mediji povezuju, nastupit će na #HEXAPPEAL Fresh Islandu u utorak, 12. srpnja. U intervjuu za hrvatske medije Ty Dolla nije niti negativno niti pozitivno odgovorio na pitanje dolazi li Kylie u njegovoj pratnji. Otok Pag i #HEXAPPEAL Fresh Island idući će tjedan biti najveće okupljanje svjetskih r'n'b zvijezda pa postoji velika mogućnost da jedna od najpopularnijih žena današnjice bude prva iz klana Kardashian koja će posjetiti Hrvatsku.

Uz Tyja koji nastupa 12. srpnja, na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu koji se održava do 14. srpnja na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya nastupit će Chris Brown, Wiz Khalifa, Skrillex, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Fresh Island Festival (Foto: PR)

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown), 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown). Ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju se, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj cijeni od 120 kuna.

Fresh Island Festival (Foto: PR)