Dolazi tulumariti?

OPA! Kylie Jenner dolazi u Hrvatsku?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pripadnica klana Kardashian mogla bi sljedećeg tjedna posjetiti Hrvatsku. Kylie Jenner stiže?

Ty Dolla $ign, miljenik holivudske zvijezde Kylie Jenner, s kojom ga posljednjih mjeseci svjetski mediji povezuju, nastupit će na #HEXAPPEAL Fresh Islandu u utorak, 12. srpnja. U intervjuu za hrvatske medije Ty Dolla nije niti negativno niti pozitivno odgovorio na pitanje dolazi li Kylie u njegovoj pratnji. Otok Pag i #HEXAPPEAL Fresh Island idući će tjedan biti najveće okupljanje svjetskih r'n'b zvijezda pa postoji velika mogućnost da jedna od najpopularnijih žena današnjice bude prva iz klana Kardashian koja će posjetiti Hrvatsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliko slavlje Skrillex će nastupiti na petom rođendanu Fresh Island Festivala u klubu Noa

Uz Tyja koji nastupa 12. srpnja, na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu koji se održava do 14. srpnja na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya nastupit će Chris Brown, Wiz Khalifa, Skrillex, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown), 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown). Ulaznice za nastup Skrillexa naplaćuju se, za vlasnike festivalskih ulaznica, po posebnoj cijeni od 120 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene