Odrastaju jako brzo

Zahvati i obline: Kako 19-godišnjakinje izgledaju u Hollywoodu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekad su djevojke s 19 godina izgledale više poput djevojčica negoli odraslih žena. No, standardi su se promijenili, a sve ove cure izgledaju koju godinu starije. Tako se i ponašaju. Ne osuđujemo, samo primjećujemo.

Kako danas izgledaju 19-godišnjakinje u Hollywoodu? Odgovor je jednostavan, a vidi se pri samo jednom pogledu na galeriju fotografija u kojoj se nalaze mlade i slavne cure. Čini li se i vama da su cure odrasle prebrzo? Izgledaju bar koju godinu starije.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) To im nije trebalo Gole hakirane fotke, preljubi i laži: Evo što sve stoji iza zvjezdanih svađa o kojima će se još dugo pričati

Pitanje je to koje se zapitao i New York Post, prilažući fotografije najpoznatijih 19-godišnjakinja danas. Među njima svakako je predvodnica Kylie Jenner, a slijedi je mlada Ariel Winter. Obje su priznale određene zahvate, jedna na licu, druga na tijelu. Osim toga, obožavaju se skidati za svoje obožavatelje te isticati bujne obline.

Glumica Bella Thorne također izgleda i ponaša se potpuno odraslo, a ne zaostaje ni Paris Jackson, kćerka pokojnog Michaela Jacksona. Nešto prirodniji look njeguje Lottie Moss, sestra poznatije Kate, no treba reći da je njezina sestra u tim godinama izgledala djetinjastije.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene