Nekad su djevojke s 19 godina izgledale više poput djevojčica negoli odraslih žena. No, standardi su se promijenili, a sve ove cure izgledaju koju godinu starije. Tako se i ponašaju. Ne osuđujemo, samo primjećujemo.


Kako danas izgledaju 19-godišnjakinje u Hollywoodu? Odgovor je jednostavan, a vidi se pri samo jednom pogledu na galeriju fotografija u kojoj se nalaze mlade i slavne cure. Čini li se i vama da su cure odrasle prebrzo? Izgledaju bar koju godinu starije.

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Najizazovnije Halloween izdanje Instagrama: Bujna crnka postala je Mala sirena velikih grudi Kylie Jenner (Foto: Instagram) Zanosna crnka proslavila sestrin rođendan na sebi svojstven način - otkrivši bujnu guzu u tangicama

Pitanje je to koje se zapitao i New York Post, prilažući fotografije najpoznatijih 19-godišnjakinja danas. Među njima svakako je predvodnica Kylie Jenner, a slijedi je mlada Ariel Winter. Obje su priznale određene zahvate, jedna na licu, druga na tijelu. Osim toga, obožavaju se skidati za svoje obožavatelje te isticati bujne obline.

Glumica Bella Thorne također izgleda i ponaša se potpuno odraslo, a ne zaostaje ni Paris Jackson, kćerka pokojnog Michaela Jacksona. Nešto prirodniji look njeguje Lottie Moss, sestra poznatije Kate, no treba reći da je njezina sestra u tim godinama izgledala djetinjastije.