Dino u KPDP

'Počne sa tremom i nesigurnošću, a završi sa potpunim užitkom igranja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularnoj seriji Kud puklo da puklo bogatom glumačkom castu pridružio se i glumac Dino Rogić i to u ulozi mladog poduzetnika koji traži mjesto za otvaranje trgovačkog centra u Lici.

'Moj lik je definitivno bio drugačiji od ostalih likova koje sam do sad igrao, s drugog govornog područja, iz drugog miljea s drugačijim zadacima. Sve to uvijek predstavlja jedan mali izazov, koji počne sa tremom i nesigurnošću, a završi sa potpunim užitkom igranja', rekao je Dino Rogić o novoj ulozi u seriji Kud puklo da puklo.

Pogledaj i ovo Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) evo o čemu je riječ Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

Mirna Medaković nakon udaje: 'Moj Hrvoje pun je razumijevanja i podrške, zato ga i volim'

Popularni junaci serije i kraljevi zabave Mile i Stipe tu priliku sigurno neće htjeti propustiti. U trgovačkom centru vide novu priliku za Oštrovac te pod svaku cijenu nastoje zadržati Ivicu da ne pobjegne iz sela, a na kakve ideje će sve doći, ne propustite saznati u novim nastavcima.

'Moram priznati da je proces snimanja bio kratak , ali jako ugodan I zanimljiv. Samo snimanje je nosilo jednu posebnu vibru, jako opuštenu, pa čak bih rekao I duhovitu, da li je razlog sam žanr serije ili je jednostavno u pitanju odabir čitave ekipe, nisam siguran, ali mi se čini da se spojilo jedno i drugo', ispričao je Dino svoje dojmove sa snimanja.

Od cijele glumačke postave, najviše scena Dino je odigrao s Miodragom Krivokapićem i Milanom Štrljićem za koje kaže: 'Oni su me oduševili svojom požrtvovnošću, spremnošću i najviše zaigranošću. Kroz te elemente na površinu izlazi njihova ljubav prema poslu koja se nakon toliko godina rada još uvijek osjeti i još uvijek je intenzivna. Nešto što bi za svakog mladog glumca trebao biti motiv i primjer'.

Zanimljiv susret bit će između njega i Kate, dvoje starih prijatelja iz djetinjstva. No, u borbi za svoje ciljeve neki Oštrovčani pokušat će iskoristiti njihovo prijateljstvo. Tko će biti glavni akter svih akcija, tko će se boriti na kojoj strani i oko čega će se lomiti koplja ne propustite doznati u novim nastavcima omiljene serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene