Malena zvijezda

OSTVARILA MU SE ŽELJA Njegovo lice gledat ćete na malim ekranima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simpatičan 11-godišnjak svima će vam vrlo brzo ući pod kožu.

Televizija nas zaista može odvesti na mjesta na koja nikad ne bismo mogli doći. Tako i glavni junak blagdanskih videospotova Nove TV Krsto Bošnjak iz svoje sobe kreće na uzbudljivo putovanje na kojem se njegove božićne želje, pomoću programa Nove TV, pretvaraju u stvarnost. Tijekom tog putovanja naći će se u nizu izazovnih situacija koje samo dječja mašta može zamisliti.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

"Fora mi je bilo jahanje. Ali plesanje mi je bilo zabavno jer sam bio tamo gdje se snima Tvoje lice zvuči poznato"; otkriva simpatičan 11-godišnjak koji je na jahanje je išao s popularnom glumicom iz serije ''Zlatni dvori'' Katarinom Baban.

Ipak, priznaje, ovo mu nije prvi put da se druži s konjima.

"Jahao sam ja kao mali  s vodičem i onda sam otišao dan prije jahanja na hipodrom pa sam se i tamo malo opustio i naučio neke stvari o konjima posebno i onda mi je bilo lagano", govori Krsto.

A 11-godišnjem Krsti Bošnjaku neke su se želje već ostvarile. Postao je glumac u spotu Nove TV, a ako se jednog dana ne ostvari na tom polju, ovaj dječak već ima spremnu zamjenu - bit će skijaš. Čim dođe zima, Krsto je spreman za snježne padine. "Zabavno mi je na skijanju", otkriva Krsto.

Želje mu u videospotu nisu sasvim uobičajene, a božićne želje, mogli bismo reći da su prave muške. "Pa za Božić pošto ne možemo baš petarde pucat i to. Htio bih one, vražji prasak", kaže Krsto.

No najvažnija želja jest zapravo biti s obitelji. Divno i toplo obiteljsko druženje sastavni je dio dječakovih snova. Okupite oko sebe svoje najdraže i blagdane počnite živjeti već danas, uz bogat program Nove TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene