Simpatičan 11-godišnjak svima će vam vrlo brzo ući pod kožu.


Televizija nas zaista može odvesti na mjesta na koja nikad ne bismo mogli doći. Tako i glavni junak blagdanskih videospotova Nove TV Krsto Bošnjak iz svoje sobe kreće na uzbudljivo putovanje na kojem se njegove božićne želje, pomoću programa Nove TV, pretvaraju u stvarnost. Tijekom tog putovanja naći će se u nizu izazovnih situacija koje samo dječja mašta može zamisliti.

Vezani članci Josip Aladrović - 6 Ekskluzivno: Ministar Aladrović otkrio što će biti s COVID potporama - tko će ih izgubiti, a tko će ih i dalje dobivati Mario Valentić - 2 Poslije uloge stripera vraća se kao policajac sa službenim vozilom kakvo još niste vidjeli: ''Inspirirali su me Jim Carrey i Mr. Bean''

"Fora mi je bilo jahanje. Ali plesanje mi je bilo zabavno jer sam bio tamo gdje se snima Tvoje lice zvuči poznato"; otkriva simpatičan 11-godišnjak koji je na jahanje je išao s popularnom glumicom iz serije ''Zlatni dvori'' Katarinom Baban.

Ipak, priznaje, ovo mu nije prvi put da se druži s konjima.

"Jahao sam ja kao mali  s vodičem i onda sam otišao dan prije jahanja na hipodrom pa sam se i tamo malo opustio i naučio neke stvari o konjima posebno i onda mi je bilo lagano", govori Krsto.

A 11-godišnjem Krsti Bošnjaku neke su se želje već ostvarile. Postao je glumac u spotu Nove TV, a ako se jednog dana ne ostvari na tom polju, ovaj dječak već ima spremnu zamjenu - bit će skijaš. Čim dođe zima, Krsto je spreman za snježne padine. "Zabavno mi je na skijanju", otkriva Krsto.

Želje mu u videospotu nisu sasvim uobičajene, a božićne želje, mogli bismo reći da su prave muške. "Pa za Božić pošto ne možemo baš petarde pucat i to. Htio bih one, vražji prasak", kaže Krsto.

No najvažnija želja jest zapravo biti s obitelji. Divno i toplo obiteljsko druženje sastavni je dio dječakovih snova. Okupite oko sebe svoje najdraže i blagdane počnite živjeti već danas, uz bogat program Nove TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.