Sjećate se nje?

Pjevačica hita ''Odnijela te votka'' osvrnula se na stvarnu situaciju koju krije ova lijepa fotka iz Rovinja

Kristina Vukas (Foto: Instagram) Kristina Vukas (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Vukas (Foto: Instagram) Kristina Vukas (Foto: Instagram) +0 Kristina Vukas (Foto: Instagram) Galerija

Kristina Vukas podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila dojmove s posjeta trendi lokaciji u Rovinju.

Kristina Vukas pjevačica koja je prije nekoliko godina imala hit ''Odnijela te votka'' od tada nije imala tako prepoznatljivu pjesmu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Stigla do New Yorka! Kristina Vukas oduševila svijet: "Tata promatra sa strane i osmijehuje se"

Već dugo nismo čuli novi glazbeni uradak od nje, ali na Instagramu se sada pohvalila da je prošlog vikenda bila na Weekend Media Festivalu u Rovinju, a i dobar doživljaj pokvarila joj je bolest. Ipak, Kristina je pokušala makar za Instagram napraviti fotku koja će odaslati lijepu sliku iz Istre.

"Koja uspomena! Išla sam na Weekend Media Festival, razboljela se u subotu i provela je u krevetu. Jedna vrlo draga osoba je došla po mene iz Zagreba da me odvede kući te smo stali prije puta na ručak, gdje smo naišli na ovo popularno mjesto na kojem se svi slikaju. Saznali smo da se slikanje na ovoj 'trendi lokaciji' naplaćuje, pa smo zaključili da je to budući business'', otkrila je Kristina.

Kontaktirali smo Kristinu koja nam je rekla da kada je to napisala nije mislila ništa negativno već je njezino stajalište je li to novi business današnjice.

''Osobno mi je to zanimljivo i nemam ništa protiv. Dakle, gospođa koja ima tamo dućan traži ili da se kupi nešto u dućanu ili da se donira za slikanje na lokaciji. Vrlo jednostavno'', rekla nam je.

Naime, radi se o mjestu između dvije kuće uz samo more koje je očito toliko popularno da su ljudi spremni i izdvojiti novac kako bi se tamo slikali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene