Sjećate se Kristine?

Napokon otkrila i prezime: Hoće li Kristina ovime osvojiti Amerikance?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Imala je hit 'Odnijela te votka', a nakon male pauze opet stiže na scenu - ovoga puta ima i obradu poznate božićne pjesme.

Pjevačica Kristina Vukas poznata po svojim dance-pop hitovima/singlovima (Odnijela te votka, Brzo i bezobrazno) je napravila slatki božićni video s kojim je htjela svima zazeljeti "Veseo i zabavan Božić!”

Pogledaj i ovo Philip Springer, autor pjesme Santa Baby - 2 Ekskluzivno! Tvorac jednog od najvećih božićnih hitova otkrio kako se njegova pjesma proslavila

Pjevušite li još uvijek Kristinin hit 'Odnijela te votka'? Evo kako je nastao!

Spot je jednostavan i zabavan. Sastoji se od različitih outfita i make up-a u kojima Kristina pokazuje svoje veselo i razigrano lice. Spot je snimao filmski snimatelj Raul Brzić koji je radio sa Olivierom Toscaniem na Benettonomvim reklamama u Italiji. U videu nosi odjeću od dizajnerice poznate sa Cro-a-portera, Tatjane Pantoš i nakit By Ma Ya. Njezinu obradu “Santa Baby” puštat će i jedna od boljih Los Angeleskih radio stanica, KCSN 88.5 gdje je Kristina upravo provela većinu 2013. godine radeći sa američkim glazbenicima.

Ovo je također i prva pjesma na kojoj Kristina, nakon velikog broja upita, potpisuje i svoje prezime. Pogledajte i vi novi uradak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene