Kontroverzni spot za 'Brzo i bezobrazno' mlade pjevačice Kristine čini se da obara s nogu.


Njezin treći singl 'Brzo i bezobrazno' u samo par dana postigao je gledanost veću od 100.000 pregleda. Čini se kako Kristina nakon prošlogodišnjeg 'Odnijela te votka' opet ima ljetni hit.

Vezani članci CAMBI i TBF CAMBI. i TBF spojili nemoguće: pogledajte spot za pjesmu "Bambina mia" u kojem se i Dino Rađa ponovno našao - na klupi! Slika nije dostupna Pjevušite li još uvijek ovaj hit? Evo kako je nastao!

Pjesmu koja već postaje hit u klubovima za Kristinu napravio je odličan tim suradnika koji čine Boris Đurđević, Fayo te Dušan Bačić, a sve je osvojio i sexy spot u produkciji modnog stručnjaka Viktora Drage i Tomislava Brđanovića.

>> Novo provokativno ime na hrvatskoj sceni: Osvaja 'brzo i bezobrazno'

Zbog artističkog pristupa i nabijenog seksepila mnogi se pitaju je li Kristina u spotu gola. Radi se, naravno, o optičkoj varci i vješto dizajniranom korzetu Viktora Drage.

Za atraktivnu pjevačicu ovakav video bio je pravi izazov jer sniman na više lokacija, koristeći prave filmske efekte a zanimljivo joj je bilo snimanje scena iz helikoptera - otkrila je seksepilna Kristina

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook