'IT' torbica

FOTO Tko bi odolio? Kristina zavodi jednostavnošću i šarmom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša manekenka uspješno se prebacila u dizajnerske vode, a njezine torbice već su osvojile žene!

Kao vodeći model za proljeće/ljeto 2015. predstavljen je Mini Peacock koji je, kao i svi Mariposa modeli, ručno izrađen od prirodne kože, te ukrašen - za Peacock karakterističnim detaljem - čipkom. Mini Peacock baš poput vjesnika proljeća dolazi u širokoj paleti neodoljivih boja - ružičastoj, pistacio zelenoj, kobalt plavoj, bež, tamno plavoj te smeđoj.

Pogledaj i ovo Severina Majčinska ljubav Poznati Hrvati govore o neraskidivoj vezi sa svojim mamama: ''Moja mater je prava dalmatinska mater, nasljedila sam sve od nje i ne bunim se!''

Domaće ljepotice otkrile tajnu svoje ljepote

Da sama najbolje predstavlja svoj dizajn, pokazala je Kristina Bradač koja potpisuje 'IT' torbice pozirajući fotografu John Pavlishu.

Uz novi model, lansirane su i nove boje već dobro poznatih 'bestseller' modela: Mini Bucket i Peacock. Mini Bucket šarmantan je i trendy suputnik koji je oduševio žene svojom prostranošću, dok je Peacock iznimno dobro prihvaćen zbog svoje veličine i praktičnosti, pa ga mnoge žene nerijetko biraju i kao poslovnu torbu. Mini Bucket sada krasi neodoljiva ružičasta boja, te baby plava i tirkizna, dok Peacock dolazi u nekoliko novih: crvenoj, tamno ljubičastoj, bež, narančastoj i ružičastoj. Cijela proljetno/ljetna kolekcija biti će predstavljena u travnju.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene