Iako je svima poznata kao slatkica, kolege koji rade s njim imaju drugačiju priču.


Ariana Grande mlada je pjevačica koja je već mnoge očarala svojim glasom i stasom. Ova slatkica se polako, ali uspješno, penje na vrhove glazbene scene. No, čini se da ne padaju svi na njezin look nevine djevojčice. Mnogi koji su došli u kontakt s njom, kažu da je prava diva.

Vezani članci Giuliana Rancic (Foto: Getty Images) Supruga američkog poduzetnika hrvatskih korijena izdominirala u haljini s prorezom Pete Davidson (Foto: Profimedia) Tjedan dana od prekida s novom miljenicom Hollywooda viđen je kako izlazi iz stana 18-godišnjeg modela

Jedno takvo iskustvo s medijima je podijelila i slavna američka novinarka Giuliana Rancic.

VIDEO Imala problema zbog prekratke haljine!

'Mislim da je ona prava diva. Ima takav stav i to mi se ne sviđa. Sjećam se jedne situacije s crvenog tepiha. Ja uvijek stojim s jedne strane kamere i to je u mom poslu tako. Ali ne kada je u pitanju Ariana. Ona je došla pred kameru, izgurala me na drugu stranu samo zato jer je njoj taj profil bolje odgovarao. Osjećala sam se jadno jer je to nije bilo nikako u redu prema meni koja sam starija i imam više iskustva. Jedna stvar je ako to napravi Mariah Carey ili netko slavan, ali ona je tek na početku svoje karijere i tek mora stvoriti svoj status', rekla je novinarka, piše Hollywood Life.

Ariana je inače poznata po tome da dopušta novinarima i fotografima da fotografiraju samo njezin lijevi profil jer je, kako ona kaže, s te strane ljepša.

Jednom je prilikom mlada pjevačica bila gošća na Australskoj radio postaji u kojoj je progovorila o svima onima koji je ne vole.
'Moji prijatelji, obitelj i fanovi znaju kakva sam i to je jedino bitno, a uvijek će biti onih koji vas neće voljeti', rekla je Ari.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook