Velika sličnost

Konačno je pokazala svijetu: Malena Chicago je preslatka, ista je mama Kim

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty) +0 Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Galerija

Kim je objavila na Instagramu fotografiju sebe i svoje curice.

Kim Kardashian i Kanye West jedva su dočekali da na svijet stigne i njihova treća bebica. Djevojčicu im je rodila surogat-majka, a potom su joj poznati roditelji nadjenuli ime Chicago. Nakon što smo saznali ime slatkice, Kim je odlučila i pokazati mjesec i pol dana staru curicu. Kim više nije mogla izdržati i objavila je na Instagramu fotografiju sebe i svoje curice. Fotografija već broji više milijuna lajkova, a kako i ne bi kad su Kim i Chicago preslatke.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Mnogi su primijetili veliku sličnost između Kim i njezine curice. Osim Chicago, Kim i Kanye roditelji su North i Sainta. Njih dvoje na svijet je donijela Kim, no iako je htjela i treći put biti trudna, liječnici su joj preporučili da to više ne radi. Naime, u oba je slučaja imala preeklampsiju, zbog koje se North rodila nešto malo ranije. Treću trudnoću ocijenili su previše rizičnom pa se Kim odlučila na surogat-majku!

 

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene