Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lijepa manekenka hrvatskih korijena gradi karijeru u Australiji, a kada ju je Kim Kardashian objavila na svojem Instagramu, za nju je čuo i cijeli svijet – barem na kratko.


Mlada manekenka Izi Šimundić jedna je od kandidatkinju u australskoj verziji showa 'Next Top Model', a kada tek počinjete karijeru potrebna vam je sva podrška. Nakon što je zasjala na profilu reality zvijezde Kim Kardashian koja ima preko 20 milijuna pratitelja na Instagramu, Izi  je već slavila!

Kraljica selfija Kim Kardashian izgubila titulu? Fotka postala pravi HIT!

Vezani članci Slika nije dostupna One vladaju Instagramom, ali samo je jedna na vrhu - i ne, nije Kim! Slika nije dostupna FOTO Pamte samo sretne dane: Slavne dive uživaju punim plućima

Za 21-godišnju ljepoticu u kratko je vrijeme čuo cijeli svijet, a onda je Kim pobrisala fotografiju. To mladoj manekenki nije bilo drago za vidjeti. 'Ne znam zašto je to napravila. Vjerojatno ne zadržava dugo reklame. Mislim, moja slika je bila tamo 12 sati i mislim da joj je to bilo predugo', rekla je Izi za australske medije.

Kim liječi nesigurnosti: 'Jednostavno želim biti gola'

 

@kimkardashian #kimkardashian #antmizi #ausntm #teamizi

A photo posted by IZI SIMUNDIC (@izisimundic) on

Navodno je prema pravilima showa jedna od nagrada bila i objava na Kiminom Instagram profilu, no očito ne zadugo. Ipka, Izi je pokupila simpatije i dobila je veliku podršku kandidatkinja iz showa koje su poručile kako su 'razočarane Kiminim postupkom'.

 

Thanks to the queen for picking me @kimkardashian xxx #ausntm #teamizi @kksimundic @jcseelenmeyer

A photo posted by IZI SIMUNDIC (@izisimundic) on