Za Nori

Što je to veliko i ružičasto?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok svijet čeka na North West njezini slavni roditelji žele joj pružati sve najbolje za prve tjedne na svijetu. Malenu obasipaju darovima - no što je to veliko i ružičasto?

Kim Kardashian i Kanye West brižni su roditelji a svojoj mezimici North West žele pružati sve najbolje i najskuplje stvari. Asistentica reality zvijezde viđena je kako iz trgovine nosi divovskog plišanog slona i masažnu kadicu za bebe.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

>> Poklon od 45 tisuća kuna za malu North West

A kad ju skupim stvarima ne obasipaju roditelji, čine to njihovi bogati i slavni prijatelji – Beyonce i Jay Z malenoj Nori su navodno poslali darova u vrijednosti od oko 45.000 kuna. Riječ je o posebnim Diorovim dječjim čizmicama i trodijelni srebrni set Else Peretti Padove s djetetovim imenom na njemu.

'Kim je oduvijek sanjala kako će postati mama. Mislila je da će biti jako teško, no dolazi joj prirodno. Voli majčinstvo i svi njezini strahovi su nestali', poručio je isti izvor.

Nakon rođenja kćerkice, Kim i Kanye planiraju i vjenčanje koje bi se trebalo dogoditi u rujnu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene