Zadarski mališani i mlade košarkaške nade jutros su imale jedinstvenu priliku uživati u društvu najboljih europskih košarkaša.


Grčka superzvijezda Vassilis Spanoulis zaigrao je jedan na jedan sa zadarskim košarkašem kojem će ovaj susret zasigurno dugo ostati u sjećanju. Višesatno druženje bila je prilika za razmjenu iskustva velikih zvijezda i njihovih mladih prijatelja. Rado su se fotografirali i dijelili autograme, a u napetim zakucavanjima bili su podjednako dobri.

Zadar Dogus Basketball Tournament: Večer za pamćenje košarkaša i drugih zvijezda

Vezani članci Slika nije dostupna Košarkaši Tomislav Ružić, Marko Popović, Fran Pilepić i Marko Banić pozivaju na Zadar Doǧuş Basketball Tournament Slika nije dostupna Severina koncertom otvara košarkaški spektakl u Zadru

Kids’ Day Zadar Dogus Basketball Tournamenta posjetili su, uz Vassilisa Spanoulisa, njegov kolega Georgious Printezis iz Olympiakosa, bili su tu igrači Zadra Lovro Bašić i Marko Ramljak, Ryan Thompson i Maik Zibers iz Crvene Zvezde, Bobby Dixson iz Fenerbahcea te Marcus Slaughter iz Darussafake Dogus.

Košarkaški spektakl koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović nastavlja se današnjim utakmicama od 18 sati.

Dogus grupa osnovana je 1951. Aktivna je u osam ključnih tvrtki i koristi stil upravljanja koji je istovremeno usredotočen na kupca i produktivnost. Zapošljava gotovo 50.000 zaposlenika kroz više od 250 tvrtki. Dogus grupa sudjeluje u nekoliko društveno odgovornih i sponzorskih projekata s posebnim naglaskom na razvoj djeteta, obrazovanje, okoliš, kulturu, umjetnost i sport. Dogus grupa pouzdan je investitor u sportu na svim razinama, od mladih sportaša do profesionalne košarke. Osim svoje privrženosti prema košarci, Dogus grupa ima za cilj pružiti jednake mogućnosti u sportu i podizati profesionalne sportaše koji će biti svjesni svoje odgovornosti prema društvu pružanjem razvojne mogućnosti sportašima amaterima od rane dobi. Sada kao član obitelji partnera euroligaške košarke, Dogus grupa bit će u boljoj poziciji nego ikada ostvariti svoje korporativne, društvene i sportske ciljeve.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook