socijalna anksioznost

Sestra zabrinuta za njega - pao u depresiju zbog debljine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian u nedavnom se intervjuu osvrnula na probleme koji muče njezinog brata Roba.

Rob Kardashian član je slavne reality obitelji, ali svi ostali članovi uvijek nekako uspiju doći u središte pažnje i Rob zbog toga uvijek ostaje po strani. Mnogi ga se sjete samo kako bi kritizirali višak kila koje je Rob prikupio u zadnje vrijeme. Upravo zato mnogi nagađaju da Rob pati od poremećaja socijalne anksioznosti.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Socijalna fobija (anksioznost) je anksiozni poremećaj karakteriziran intenzivnim strahom u društvenim situacijama gdje osoba ima iracionalne misli da će u nekom trenutku biti negativno procijenjena.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada

Njegova sestra Khloe objasnila je da njezin brat ne voli česti pojavljivanje u javnosti

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

'Imam osjećaj kao da se u zadnjih godinu dana još više povukao u sebe. Definitivno nije na sretnom mjestu sada, ali znam da mu može biti bolje i da će mu biti bolje', rekla je Khloe.

'Mislim da je za njega najvažnije da bude okružen ljudima koji ga vole. Ponekad ljudi ne znaju jednostavno od kuda krenuti, ali i to je proces u kojem mu moramo pomoći. Ja ću uvijek biti tu uz njega', dodala je.

Mnogi smatraju da je 27-godišnji Rob veoma frustriran svojim stanjem te su višak kila pripisivali neurednom načinu života, prekomjernom konzumacijom alkohola i droge. Također, nagađalo se da se Rob prijavio i u rehabilitacijski centar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene