Khloe Kardashian odustala je konačno od braka s Lamarom Odomom. Nakon teškog životnog perioda, čini se da se konačno prepustila ljubavnoj sreći.


Khloe Kardashian imala je prilično romantičan doček Nove godine. Naime, mlada reality zvijezda konačno je pronašla sreću u ljubavi pa je dočekala 2017. u društvu svog dečka Tristana Thompsona u Miamiju. Izašli su u provod, a Khloe je na Instagramu objavila i nekoliko zajedničkih fotografija. Zgodni košarkaš grlio je i ljubio atraktivnu Khloe, a ona je uživala u svakom trenutku.

Vezani članci Lamar Odom i Sabrina Paar (Foto: Instagram) Bivšu je varao, u bordelu zamalo preminuo 2015., a sad se zaručio nakon samo 3 mjeseca Lamar Odom (Foto: Profimedia) Bivši suprug Khloe Kardashian uživa s novom djevojkom koju zbog bujnih oblina uspoređuju baš s reality zvijezdom

To i ne čudi, budući da je iza nje težak i buran period. Khloe je finalizirala razvod od košarkaša Lamara Odoma u prosincu, a sve nakon što je Odom skoro preminuo uslijed predoziranja. Khloe je i tada bila uz njega, unatoč narušenim odnosima. No, kada se vratio starim navikama,Khloe je odlučila odustati i rastati se. Otad se otvorila prema novim prilikama, upoznala Tristana i počela vezu. Proveli su sve protekle blagdane zajedno pa možemo zaključiti da im zasad sjajno ide.