Dobra udica

EVO KOGA JE UPECALA Slavna Kardashianka ima novog dečka?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon nedavnog podnesenog zahtjeva za rastavu od Lamara, članica obitelji Kardashian, 36-godišnja Khloe ponovno ljubi.

Svjetski mediji raspisali su se o Khloe koja je viđena u društvu 25-godišnjeg košarkaša Tristana Thompsona. Nedavno su odletjeli u Meksiko, a zaljubljene poglede nisu uspjeli sakriti od javnosti. Iako je zakonski još uvijek vezana za drugog muškarca, košarkaša nije sprječavalo da Khloe drži za ruku, prenosi magazin People.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian Nije naučila lekciju? Vijest koja je uzdrmala svjetske tabloide: Članica najpoznatije reality obitelji šokirala priznanjem koje baš nitko ne razumije!

Khloe Kardashian i Lamar Odom vjenčali su se nakon samo mjesec dana poznavanja te bili u braku 4 godine, nakon čega je Khloe po prvi puta podnijela zahtjev za rastavom zbog preljuba i Lamarovog problema s drogom. Nakon nekog vremena ponovno su bili zajedno, te je ona povukla papire za razvod. 2016. Khloe drugi put podnosi zahtjev za rastavom, a razlozi su isti kao i prvi put.

Osim Lamara i Tristana, mediji su ju povezivali sa Frenchom Montanom i Jamesom Hardenom, a priča se da je bila i s Odellom Beckhamom Jr. i Treyem Songzom. Tko zna, možda joj košarkaš pruži dugo traženu pravu ljubav. Upecala je pravog momka, očito je udica bila dobra.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene