Nova serija

Žene su jedva čekale taj trenutak - Zgodni Turčin se vraća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumačka krema Turske ujedinjena s potpisom jedne od najtalentiranijih filmašica te zemlje donosi strastvenu i opsesivnu priču 'Da sam oblak' od koje se ledi krv u žilama.

'Da sam oblak' donosi potpuno drugačiju priču. Priču o žrtvi i nesreće jedne plahe i krhke djevojke i opsesiji čovjeka čija ludost nema granica.

Pogledaj i ovo showbuzz sasvim iskrena Turska zvijezda progovorila o bolnoj temi: "Nikome ne želim da doživi prijevaru"

Glavne protagoniste serije maestralno su utjelovili Engin Akyurek, hrvatskoj publici poznatiji kao Kerim iz 'Izgubljene časti' i Melisa Sozen.

Kerim iz serijske uspješnice 'Izgubljena čast' osvojio je srca hrvatskih gledatelja. Za glavnu mušku ulogu u toj seriji, glumac Engin Akyurek nagrađen je sa čak šest nagrada prema odabiru čitatelja časopisa 'Ucanus', 'Ayakligazete' (dvije nagrade) i 'Dizifilmbook' te posjetitelja portala 'Televizyondizisi En İyi Erkek Oyuncu' i 'Habershow'.

>> Šokantno vjenčanje koje će sve promijeniti!

Mladi glumac u Turskoj slovi kao jedna od najvećih nada turske glumačke scene. Engin je rođen 12. listopada 1981. godine u Ankari. Roditelji su mu podrijetlom iz grada Tercana u istočnoj Anatoliji. Otac mu je vladin službenik, a majka kućanica. Engin ima i mlađeg brata. Diplomirao je na Sveučilištu u Ankari 2002. godine povijest i jezike.

U svoje slobodno vrijeme ovaj je nagrađivani glumac uključen u humanitarni rad, a nedavno je sudjelovao u kampanji za žrtve potresa jugozapadne Turske. Samo dvije godine nakon diplome osvaja nagradu za najboljeg turskog glumca 'Turkiye’nin Yildizlari' u seriji 'Yabanci Damat'.

Njegova debitanska uloga, Cevata Engina na velikom platnu, priskrbila mu je nagradu 'CASOD' za najveću glumačku nadu Turske. Za ulogu Mustafe Buluta u televizijskoj seriji 'Bir Bulut Olsam' Engin je dobio veliku pohvalu kritike i publike.

Glumačku partnericu Beren Saat Engin je upoznao u talent showu u kojem su oboje sudjelovali. Iako ima mnogobrojne obožavateljice, glumac svoj privatni život, barem zasada, drži podalje od medija.

Gledajte 'Da sam Oblak' samo na Novoj TV od 3. lipnja u 20.05 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene