Kad bogati pomažu

Od beskućnika do manekena - Kendall mu promijenila život!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner ugledala ga je na plaži i odmah u njemu vidjela manekenski potencijal. Mladom beskućniku promijenila je život.

Možete reći što hoćete o klanu Kardashian-Jenner, no ovaj dečko zasigurno će imati samo najljepše za reći o Kendall Jenner. Mlada manekenka promijenila mu je život u samo jednom danu. 20-godišnji John Economou živi u Los Angelesu i beskućnik je. Vrijeme je najčešće provodio na Venice Beachu, gdje su nedavno kampanju snimale Kendall Jenner i Gigi Hadid.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner (Foto: Instagram) Još jedan trend Slavne dame imaju novu omiljenu pozu za poziranje na Instagramu, evo o čemu je točno riječ

Ostvarila je životni san pa u suzama pala na koljena!

Primijetile su ga, i pomogle mu da dobije ugovor s njihovom agencijom. Two Management potpisali su ga odmah. Imao je jako puno sreće, što će i sam reći. Unatoč tome, i dalje spava na plaži i sve svoje nosi u ruksaku. Izjavio je da je sada to jednostavno životni izbor, no i da će u budućnosti kupiti kuću.

 

 

Mid skate sesh Venice park #pbr #milwaukeebeer #cali #skateeverdamnday #tommyboxers

A photo posted by John Economou (@johneconomou024) on

 

Nekad se zbog svog lica sramila razgovarati sa simpatijama, a danas dominira naslovnicama

'Jednog dana sam uživao na plaži, kada su kraj mene došli neki ljudi. Uživali su u pikniku, a onda mi je jedna od djevojaka rekla: Sladak si. Nisam shvaćao s kim pričam, dok nisam prepoznao da je to Kendall Jenner. S njom su bili Gigi Hadid, glumac Ansel Elgort i njena menadžerica Ashleah Gonzalez. Ispričao sam im svoju životnu priču, a one su meni rekle da bih trebao biti maneken. Kendall je bila super, jako je prizemna i smirena.

Vodili smo normalan razgovor o životu i poslu. Ovo je luda priča. Jako sam zahvalan i mislim da sam se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu', rekao je John. Mladom manekenu su se ostvarile želje, jer je od djetinjstva bio maneken. Napustio je svoj rodni Milwaukee kako bi slijedio svoje snove, a sve nakon što je odustao do fakulteta. Tamo je odlučio živjeti kao hipi. Usput je ostvario sve svoje snove.

 

Be one with nature #natureshoots #la

A photo posted by John Economou (@johneconomou024) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene