Ovo mogu samo oni

VIDEO POSTAO HIT Ostvarila je san, a obitelj ju je ignorirala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kendall Jenner pozirala za naslovnicu magazina Vogue, a svoj je uspjeh proslavila s obitelji – pogledajte kako

Zvijezda reality showa 'Keeping Up With the Kardashians', Kendall Jenner, u kratkom je vremenu postala vrlo uspješna manekenka, a čini se da njezin trud nije bio uzaludan. 21-godišnjakinja je uspjela ono o čemu mnoge mogu samo sanjati – pozirala je za rujansko izdanje prestižnog magazina Vogue.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Jer ona to može Supruga slavnog pjevača nakon emotivnog intervjua ulicom prošetala samo u majici i čizmama

 

 

in a room with a bunch of people I love, looking at this cover made me cry. I FUCKING DID IT. SEPTEMBER VOGUE. this is the coolest thing ever! can't thank you enough Anna, for giving me the honor. @voguemagazine’s September issue, photographed by @mertalas and @macpiggott and styled by @tonnegood! See the cover story and photos in the link in my bio.

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

 

Osim što je to veliki poslovni uspjeh, ovo je za pripadnicu klana Kardashian veliki privatni uspjeh jer je godinama morala trpjeti predrasude i optužbe da je postala slavna samo zahvaljujući imenu.

 

Naravno, ime joj sigurno nije otežalo, ali njezin je talent prepoznala i Anna Wintour koja joj je pružila priliku. A tko bi se želio zamjeriti Anni?

A Kendall se nikako nije zamjerila njezina obitelj koji su je ignorirali cijeli dan nakon njezinog uspjeha. Naravno, riječ je samo o šali točnije o video koji su snimili nakon što je Vogue izašao.

Producirao ga je radijski voditelj Ryan Seacrest, a odmah je postao pravi hit na internetu.

 

 

You are simply adorable and divine! Congratulations my precious girl! I'm so thrilled for you. @kendalljenner @voguemagazine #proudmama #septemberissue #vogue @carloalbertoorecchia, produced by @ryanseacrest! Go to vogue.com to see all the fabulous pictures. Photographed by @mertalas, reporter: @jonathanvanmeter, styled by @tonnegood

A video posted by Kris Jenner (@krisjenner) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene