Domenica Žuvela i Damir Kedžo predstavili su baladu ''Mi protiv nas''.

Galerija


Domenica Žuvela i Damir Kedžo u ponedjeljak su u ugodnoj i opuštenoj atmosferi popularne zagrebačke slastičarnice Torte i To u centru Zagreba, uz brojne prijatelje i kolege, predstavili svoj duet ''Mi protiv nas''. Brojni poznati rado su podržali talentirane glazbenike uživajući u novom duetu koji je uvertira u neke mirnije ljetne večeri. 

Vezani članci Damir Kedžo i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Kedžo pokazao nove tetovaže ali i otkrio ime nove partnerice s kojom odnedavno živi PR Martin Sinković, Mrgud i Kedžo u posebnim ulogama na Red Bull Soapboxu

Damir Kedžo, mladi pjevač zavidnog raspona glasa i izuzetne muzikalnosti, pridružio se kao gost sve uspješnijoj Domenici, koja polako, ali sigurno zauzima zasluženo mjesto na glazbenim ljestvicama. Upravo ova prekrasna balada s nešto bržim ritmom i emotivnim ljubavnim tekstom pokazala je najbolje od njih dvoje i urodila kao savršena kombinacija i dokaz da pozitivna mlada energija spaja i stvara prekrasne stvari.

Damir Kedžo, Domenica (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Damir Kedžo, Domenica (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

 

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Ivan Huljić, a upravo s tom pjesmom prelijepa će Korčulanka ove godine nastupiti na Splitskom festivalu gdje će joj se na pozornici pridružiti Damir Kedžo. Pjesma je talijanskog izričaja, prilagođena ukusu publike koja prati Splitski festival i šire, i prirodni proces “glazbenog odrastanja” Domenice, dok se Damir Kedžo već jako dobro snalazi u takvim vodama, s obzirom na to da je s Kvarnera, a to je po defaultu regija koja inklinira tom profilu glazbe.

Damir Kedžo, Domenica (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Damir Kedžo, Domenica (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

 

Otprije je poznato prijateljstvo obitelji Huljić i mlade Domenice, koja, iako je cijeli život u glazbi i iza sebe ima završenu Umjetničku Akademiju u Splitu, nije razmišljala o samostalnoj karijeri te je upravo na nagovor Ivana Huljića odlučila zakoračiti u te, nepoznate joj vode. Danas joj nije žao što se u sve to upustila jer je iz svega nastala prekrasna priča koja tek počinje. Uz grupe MadreBadessa i Magazin, pjevala je prateće vokale za Petra Grašu, Doris Dragović, Jelenu Rozgu, Danijelu Martinović, Mineu, Jolu… Simpatična i samozatajna Domenica priznaje da osim u pjevanju, istinski uživa u glazbenoj pedagogiji te svoje vrijeme posvećuje djeci i prenošenju znanja upravo najmlađima.

Damir Kedžo, Domenica (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Damir Kedžo, Domenica (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)

S ovom divnom ljubavnom pjesmom mnogi će se poistovjetiti i zasigurno će pronaći mjesto u srcima brojnih obožavatelja.